“DE BATHSE GHOSTBUSTERS"

Nieuws I De geschiedenis I De Crew

De Crew

Ghostbuster Pascalleke,
In 2009 begonnen als het hulpje van Maarten, is Pascal ondertussen uitgegroeid tot vaste kracht van de Ghostbusters. Pascal is een kerel waarop je kan bouwen, doet geen vlieg kwaad, In het veld is hij tegenwoordig vooral actief met zijn maatje Edje van Yese. Pascal is ook de man van tafels onder stroom zetten, rookmachines, enge muziek, paspoppen ophangen in bomen zodat de politie van Reimerswaal ook wat te doen heeft en niet vergeten de man voor al uw computerproblemen. Pascal een gouwe vent.

Ghostbuster Majk,
Hier hebben we hem hoor, onze Benjamin van de groep, helemaal uit `Altere stellen wij, met trots, aan u voor Majk. Hij weet zijn weg al goed te vinden hier in Bath, vooral naar de koelkast, en of die koelkast nu staat bij Peerke, Edje of Sjonnie zonder schaamte trekt hij de deur open en haalt er een biertje voor zichzelf uit. In het veld en of het nu donker of licht is, hij zal altijd wel ergens tegen een tak, boom of twijgje aanlopen, zodat het bloed over zijn gezicht loopt. Maar goed hij blijft terugkomen in Baths, aankomende jaar alweer voor de 4de keer, dus we mogen wel concluderen dat hij de junior status al voorbij is, en dat hij zich volwaardig Ghostbuster vrijwilliger mag noemen. Majkie U Zijt meer dan Wellekome.


Ghostbuster Eddie,
Er is een periode geweest dat wij ontzettend veel aandacht kregen van zogenaamde Ghostbusters groupies, je kent ze wel van die meisje/vrouwen die er alles aan doen om bij hun favoriete Ghostbuster te zijn. Dat zoiets niet alleen bij handtekeningen kon blijven, begrijp je wel, wij zijn ook niet van steen. Er is maar 1 maar, wij zijn allemaal gelukkig getrouwd.
Om onszelf in bescherming te nemen en alle problemen voor te zijn die hierdoor mogelijk zouden kunnen ontstaan, kwamen wij op het grandioze idee, om eens uit te kijken naar een vrijgezelle Ghostbuster die ons betreft uiterlijk helemaal zou overtreffen. Je kent ze wel van die gasten met een goddelijk lichaam, zongebruinde huid, perfecte tanden en een haarbos die altijd en zonder moeite perfect schijnt te zitten. De keus viel algauw op Eddie en met een zekere schroom, niet iedereen is namelijk van al die vrouwelijke aandacht gediend, zijn wij op Eddie afgestapt om de zware taak van vrouwenmagneet op zich te nemen. Na ons probleem uitgelegd te hebben vroeg hij wat bedenktijd (we waren de deur nog niet uit of telefoon ging al).
Sindsdien is Eddie een zeer gewaardeerd van onze band geworden, alleen 1 probleem, met het verwelkomen van Eddie, verdwenen ook al onze groupies, geen idee waarom. Om Eddie toch nog iets nuttigs te laten doen, wordt hij ingezet als bezemwagen, droppingspuntafzet-chauffeur, manusje van alles en WhatsApp coördinator.
Iedereen in onze band heeft een taak, Eddie doet zijn best, en dat waarderen wij enorm, schouderklopje Eddie en wij hopen dat jij nog lang de jobkes op wil knappen die wij niet willen doen.

 

 

Van de leden, door de leden....