Het Programma van de Buurtvereniging Bath

De Bathse activiteitenkalender 2020.

In verband met het Corona Virus, zijn op last van de overheid en het RIVM, alle activiteiten van onze buurtvereniging, afgelast. Zodra de maatregelen van het RIVM het weer toelaten zullen we kijken wat wel en niet kan doorgaan.

firefox-gray

Griezeltocht.

7 maart aanvang 20:00 uur. Deze tocht bevat weer veel spanning, griezels, enge momenten, spel en veel lol. Loop deze avond vooral mee om dit allemaal mee te maken.

Paaseitjes zoeken.

12 april aanvang 11:00 uur. Voor de kinderen komt de paashaas weer vele eieren verstoppen.

Paasbrunch, (NIEUW) Muziekbingo.

13 april aanvang 12:00 uur. De paasbrunch bevat weer heerlijke broodjes, eitjes, beleg en kreukels. Eet gezellig mee. Na het eten gaat de muziekbingo van start met prijzen en vele liedjes.

(NIEUW) Boerengolf op Bath, met maaltijd.

27 april aanvang 14:00 uur. Boerengolf in Bath met een zelf gemaakt parcours. Na dit actieve spel word er soep met broodjes geserveerd voor de liefhebbers.

(NIEUW) Fietspuzzeltocht, BBQ.
21 mei vertrekken kan vanaf 13:00 uur. (mag ook later) Fietspuzzeltocht opgezet in de regio van Bath en Rilland, met vele opdrachten en raadsels. Start Uw fiets en doe mee.. Na afloop wordt de BBQ aangestoken en word de winnaar bekend gemaakt.

Panbiljarten.
13 juni aanvang 20:00 uur. Wedstrijd panbiljarten waar U een mooi zakcentje mee kan winnen, een goede reden om mee te doen.

Kindermiddag.
17 juni aanvang 15:00 uur. Gezellige middag voor de kinderen met veel spelletjes, knutselen, enz. Na het vele spelen gaan we met z’n allen een hapje eten.

(NIEUW) Solex rijden met eten.

27 juni annvang ?? tijd volgt nog. Een mooie rit maken op een Solex, even terug in de tijd. Rijd U gezellig mee? Met onderweg een drankje en een pauze om iets te eten.

Rommelmarkt.

1 augustus aanvang 10:00 uur. De rommelmarkt blijft in onze agenda. Op deze dag is er weer veel gezelligheid in het dorp met veel attracties, springkussen, schiettent, enveloppentrekken, hapje en een drankje en vele kraampjes om in
te snuffelen naar iets speciaals. Ook kunt U weer een plaatsje reserveren om Uw eigen overtollige spulletjes te verkopen.

(NIEUW) Haring/mossel avond.

??? september  aanvang ???  datum en tijd volgt nog. 2 specialisten verzorgen voor ons heerlijke haring en mosselen op deze avond.

(NIEUW) Quiz middag.

4 oktober  aanvang 16:00 uur. Vele algemene vragen op deze middag met een aantal teams tegen elkaar strijden. Heeft Uw een hoog IQ doe dan zeker mee, wilt U Uw IQ testen dat kan tijdens deze Quiz middag.


Proefavond.

7 november  aanvang  18:00 uur. Hapjes en drankjes maken en proeven, heeft U een apart hapje of een drankje dan mag U dat natuurlijk maken en laten proeven aan alle gasten. Wilt U mee proeven, kom dan een kijkje nemen op deze proefavond.


Sinterklaasfeest,  Cadeautjes ruil.

28 november    aanvang  ?? uur.  (tijd volgt nog) Voor de kinderen komt natuurlijk Sinterklaas met zijn  Pieten en cadeautjes weer naar ons buurthuis. Met een leuk voorprogramma gaan we dit feest beginnen en eindigen we met heerlijke poffertjes. Rond 20:00 uur zal de cadeautjes ruil beginnen. Een lachwekkend spel met vele opdrachten.


(NIEUW) 60+ middag.

13 december  aanvang  15:00 uur. In plaats van de Kerststukjes organiseren we een middag met koffie en gebak voor alle 60 plussers van Bath en de buurtvereniging. Met uiteraard een klein presentje na afloop.


Gourmetten,  Kerstbingo.

 19 december  aanvang  17:00  uur. Heerlijk gourmetten met z’n allen  in Kerstsfeer na het eten en het opruimen gaat de Kerstbingo beginnen met weer mooie prijzen.


Oud en Nieuw.

 31 december  aanvang 21:00 uur. De laatste dag van het jaar word ook gevierd in het buurthuis met vele hapjes, drankjes, muziek en heel mooi vuurwerk om het nieuwe jaar in te knallen.

  

Nieuwjaarsborrel.

3 januari   aanvang   16:00 uur.  Op de Nieuwjaarsborrel kunt U buren, vrienden en kennissen nog een Gelukkig Nieuwjaar wensen. Met een hapje en een drankje en een gezellig praatje.


Voor veranderingen hou het prikbord in het Buurthuis, het                                          informatiekastje op het polderhuis of Uw mailbox en de Facebookpagina of www.bathonline.nl  in de gaten.


 

Van de leden, door de leden....