Het Programma van de Buurtvereniging Bath

De Bathse Voorjaars activiteitenkalender 2019.

firefox-grayGriezeltocht.
16 maart  aanvang  20:00 uur.
Lekker griezelen in een mooie wandeltocht, in groepjes ga je van post naar post en komt U vreemde dingen en personen tegen. U bent van Harte welkom om deze uitdaging mee te maken.

Panbiljart avond.
30 maart  aanvang  20:00 uur.
Kunt U goed Panbiljarten of heeft U gewoon geluk met dit spel,  doe dan gezellig mee met deze wedstrijd. Heeft U de hoogste score deze avond dan wint U €100,-.  de 2de plaats krijgt  €50,-. En de 3de plaats gaat naar huis met € 25,-. Ook is er gelegenheid om een ander spelletje te spelen zoals: sjoelen, kaarten, darten, enz.

Paaseitjes zoeken.
21 april  aanvang  11:00 uur.
Voor de kinderen worden de paaseitjes weer verstopt  in het Bathse bos. Altijd een leuke zoekactiviteit voor de kinderen met misschien weer een ontmoeting met de Paashaas.

Paasbrunch,  Paasbingo.   
 22 april   aanvang 13:00 uur.
Een heerlijke Paasbrunch word er klaar gezet, met gekookte eitjes, heerlijke broodjes, kreukels en alle soorten beleg. Na het eten gaat de Paasbingo beginnen met weer mooie prijzen.

Buffet,  Oranjebal,  Zaaiwedstrijd.
 27 april  aanvang  19:00  uur.
Een gezellig Oranjebal met muziek een drankje en een dansje. Voor dit feest word er een koud en warm buffet geserveerd.
Zaaiwedstrijd:
Vanaf deze dag (27 april) gaat de zaaiwedstrijd beginnen en kunt U zich opgeven om mee te doen met het kweken van de Langste wortel.

25 uur biljarten.
11 en 12   mei  aanvang   13:00 uur.
Deze 2 dagen staan in het teken van de spieractie FSHD De wereld uit. We gaan weer proberen om een mooi bedrag op te halen voor dit goede doel. U bent van Harte Welkom.

Zeskamp  BBQ.
22 juni  aanvang   14:00 uur.
Met nieuwe spellen en veel lachen gaan we in groepjes tegen elkaar strijden. Na deze strijd word de BBQ aangestoken en kunnen we deze dag met een hapje afsluiten.

Rommelmarkt.
3 augustus aanvang  10:00 uur.
De rommelmarkt is een traditie geworden. Een kraampje of een grond plaats huren is weer mogelijk om Uw spulletjes te verkopen. Ook zijn er andere activiteiten aanwezig op deze Bathse dag.

 Opmerkingen : Voor veranderingen hou het prikbord in het Buurthuis, het
informatiekastje op het polderhuis, Uw mailbox en de website in de gaten.

 

Van de leden, door de leden....